به گزارش خبرگزاری ایچنا؛ خلیل رنجبر ظهر امروز در مراسم اختتامیه دوره آموزشی چوب و رزین که در متوسطه پسرانه با نیازهای ویژه سنندج برگزار شد، اظهار کرد: دوره آموزشی رزین چوب برای نخستین بار در استان به صورت کارگاهی برای 52 نفر از دانشآموز ان با نیاز ویژه ذهنی متوسطه حرفهای و پیش حرفهای در کنار هنرجویان عادی در سنندج برگزار شد.
وی با بیان اینکه این کارگاه تخصصی دو روزه به مدت 24 ساعت با همکاری ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان و حضور اساتید متخصص برگزار شد، افزود: در برگزاری این دوره تلاش شد دانشآموزان با نیازهای ویژه با کسب مهارت در مدت زمان کوتاه توانایی راهاندازی کارگاه خانگی را با حداقل سرمایه پیدا کنند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان با نیاز ویژه ذهنی با آموزشهای مداوم و تمرین مهارتآموزی و تسلط بر آموختهها میتوانند به استقلال شغلی دست یابند، اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری 256 دانشآموز با نیاز ویژه ذهنی دختر و پسر به تحصیل و مهارتآموزی میپردازند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: این دانشآموزان در 11 مرکز متوسطه پیش حرفهای و 10 مرکز متوسطه حرفه ای در 11 شهرستان و منطقه تابعه استان مشغول تحصیل هستند.
رنجبر گفت: در این کارگاه نمونههایی مثل ساخت انواع میزهای عسلی، جلو مبلی، ناهارخوری، تابلوهای هنری، محصولات تزئینی و محصولات دکوراتیو از قبیل ساعت، ظروف پذیرایی، زیورآلات و غیره در راستای توسعه دانش و مهارت، حمایت از تخصص، کمک به کسب استقلال و توانمندسازی دانشآموزان با نیازهای ویژه به آنان آموزش داده شد.
وی اضافه کرد: در این کارگاه ابتدا مباحث تئوری و مقدمات کار بارزین آموزش داده شد و در ادامه ساخت میز به صورت گروهی و تکنیکهای ساخت زیورآلات به صورت انفرادی به دانشآموزان آموزش داده شد.
وی با تأکید براینکه مهارت آموزی در افزایش نگرش مثبت دانشآموزان با نیاز ویژه ذهنی تاثیر زیادی دارد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است با برگزاری دورههای آموزشی، ارتقای مهارتهای فنی و شایستگیهای شغلی، آموزش کارآفرینی و مهارتهای فنی بسترهای لازم برای آموزش مهارتهای حرفهای به دانشآموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.
گفتنی است، مراسم اختتامیه دوره آموزشی چوب ورزین با حضور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و مدیرکل آموزش فنی وحرفهای استان برگزار شد./
منبع:فارس