خبــــرگـزاری کـــودک و نــوجـــوان ایــران

  • امروز : یکشنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 4 June - 2023
2
ایچنا گزارش می دهد؛

یک پلیس سودانی وقت خود را به آموزش اختصاص می‌دهد

  • 24 آذر 1400 - 20:30
یک پلیس سودانی وقت خود را به آموزش اختصاص می‌دهد
به دنبال افزایش هزینه‌ مدرسه‌های کودکان در خرطوم(پایتخت سودان)، یک پلیس سودانی از 3 ماه گذشته آموزش به کودکان فقیر را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایچنا، با انتشار ویدیویی از پلیس سودانی عبدالباقی محمد که در حال آموزش به کودکان خرطوم (پایتخت سودان) است، موجی تحسین‌برانگیز میان کاربران فضای مجازی به راه افتاده است. الجزیره جریان این خبر را شرح می‌دهد:

بسیاری از کودکان شهر خرطوم به دلیل مشکلات مالی ترک تحصیل کردند.

عبدالباقی در خصوص اقدامی که انجام داده، می‌گوید: «از ۳ ماه گذشته که پرداخت هزینه‌های مدرسه برای والدین سخت شد، آموزش به این کودکان را آغاز کردم.

در حال حاضر ۱۸ کودک تحت تدریس من هستند و دروس ریاضیات، عربی و انگلیسی را به آن‌ها آموزش می‌دهم.»

بر اساس گزارش یونیسف، سودان یکی از کشورهایی است که بیشترین تعداد کودکان ترک تحصیل کرده را در خاورمیانه و شمال آفریقا دارد. تخمین زده می‌شود که بیش از ۳ میلیون پسر و دختر ۵ تا ۱۳ ساله در این کشور به مدرسه نمی‌روند.

درحالی‌که با انتشار این ویدئو، پلیس سودان به دلیل برخورد با اعتراضات در این کشور با انتقادات گسترده‌ای مواجه شد، تعدادی از فعالان شبکه‌های اجتماعی به فداکاری و وطن پرستی این پلیس و اعضای نیروی انتظامی که در سرکوب اعتراضات جاری در کشور نقش دارند، پرداختند و تاکید کردند که عبدالباقی نماینده شعار «پلیس در خدمت مردم» است.

  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

خبرگزاری کودک و نوجوان

آرشیو مطالب