به گزارش خبرگزاری ایچنا؛ سمیه صفری کارشناس مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان در حاشیه این کارگاه آموزشی با بیان اینکه یکی از آسیبهای اجتماعی مهم در خانوادهها استفاده کودکان و نوجوانان بدون آموزشهای لازم از تکنولوژی های جدید است افزود: گاهی اوقات دیده میشود که والدین تبلت یا گوشی هوشمند اختصاصی برای فرزند خود تهیه میکنند و این در حالی است که به کارآیی این وسیله حتی آگاهی ندارند، چنین روی خطرناکی نه تنها ممکن است آسیبهای جدی جسمانی و روانی برای کودک و نوجوان در پی داشته باشد بلکه ممکن است بنیان خانواده را نیز به چالش بکشد.
صفری ادامه داد: خانوادهای که تعاملات گسترده و منظم با اعضای خود و دیگران داشته باشد خلأ عاطفی و روانی نخواهد داشت و هر میزان که همبستگی اعضای خانواده افزایش یابد تمایل به حضور منفردانه در فضای مجازی کاهش خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: زمانی میتوان گفت فرد معتاد به اینترنت شده است که دارای علائم خستگی زودرس، تنهایی، افسردگی و غیره باشد. روشهای درمان این نوع اعتیاد نیز، رفتاردرمانی شناختی و تقویت درمانی انگیزش است، لازم به ذکر است که اعتیاد به فضای مجازی در و هله اول بررفتار فرد تاثیر گذار بوده و در مرحله بعدی عملکرد فرد در زمینه های مختلف تحصیلی و ارتباطات وی قابل مشاهده است.
و در پایان بریادگیری مهارتهای زندگی و تاثیر مثبت این مساله در پیشگیری از بسیاری مسائل و مشکلات دانش آموزان و والدین آنها تاکید نمودند.