خبــــرگـزاری کـــودک و نــوجـــوان ایــران

  • امروز : دوشنبه - ۸ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 29 May - 2023
4
ایچنا گزارش می دهد؛

جایزه بهترین کارگردانی فیلم کودک به حسین ریگی از سیستان و بلوچستان تعلق گرفت

  • 22 مهر 1400 - 20:36
جایزه بهترین کارگردانی فیلم کودک به حسین ریگی از سیستان و بلوچستان تعلق گرفت
در آیین پایانی سی وچهارمین جشنواره بین المللی فیلم کودک دو پروانه زرین به حسین ریگی به خاطر فیلم لیپار تعلق گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایچنا؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان، حسین ریگی موفق به دریافت دو پروانه زرین بهترین کارگردانی وهمچنین پروانه زرین بهترین دستاورد فنی به مسعود سخاوت‌دوست سازنده موسیقی متن فیلم «لیپار» شد.

بنا بر این خبر«لیپار» نخستین فیلم بلند داستانی حسین ریگی محسوب می‌شود که فیلم‌نامه این اثر توسط خود او و حسام فرهمندجو به نگارش درآمده است.

مهران احمدی، بهناز جعفری، هومن برق‌نورد، امین میری، آرزو تاجدینی، یگانه سروری مقدم، فرشته انصاری، نصیر برهان‌زهی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

همچنین در این فیلم محمد دستواره نارویی، مهدی دین‌ محمدپور، مهران داروزائی، عرشیا سروری مقدم و فاطمه سالاری که همگی از نوجوانان بومی سیستان و بلوچستان هستند، پس از گذراندن تست بازیگری از میان ۴۰۰ متقاضی برای ایفای نقش در نقش‌های اصلی فیلم انتخاب شدند و برای اولین بار مقابل دوربین مسعود امینی تیرانی به ایفای نقش پرداختند.

فیلم «لیپار» با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و حمایت استانداری سیستان و بلوچستان ،اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی ومنطقه آزاد چابهار ساخته شده و تصویرگر چهره‌ای متفاوت و با طراوت از استان است.

  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

خبرگزاری کودک و نوجوان

آرشیو مطالب