به گزارش خبرگزاری ایچنا؛رخشانی در این نشست با برشمردن برخی عوامل و اولویت های ایجاد خطر و مخاطره آمیز بودن مولفه هایی همچون فقر اقتصادی، خشونت خانوادگی، اختلافات درون خانهای، ازدواجهای زودهنگام، بدسرپرستی، حاشیهنشینی، ترک تحصیل، مصارف مواد دخانی، کودکان کار، اضطراب و افسردگی، عدم اعتماد به نفس و… اظهار کرد: این پارامترها در کاری تحقیقاتی و پژوهشی و با نظرسنجی از دانشآموزان احصا شده و میتواند برای انجام کاری میدانی و عملیاتی مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: دوران بیماری کرونا و شرایط حاکم بر جامعه به ویژه در حوزه دانش آموزان مشکلات عدیدهای را در عوامل رفتاری، مهارتی، جسمی، حرکتی و اجتماعی ایجاد نمود که لازم است برای برون رفت از آن تدبیر و برنامه ریزی گردد.
رخشانی ادامه داد: اگر به دنبال کاهش آسیب ها و معضلات موجود هستیم باید با تعاملات بین بخشی و بین سازمانها و نهادها چارهجویی نماییم و در همین راستا و با هدف افزایش مهارتهای اجتماعی، فردی و زندگی دانش آموزان، توسعه مدارس شبانهروزی و هنرستان ها در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان داشت: از جمله برنامهها و اقداماتی که نظام آموزشی در مسیر کاهش آسیبهای اجتماعی در دست انجام دارد طرح یاریگران زندگی، قاضی مدرسه و راه اندازی سامانه و خط ارتباطی ۱۵۷۰ با هدف افزایش سرمایه اجتماعی و ارائه مشاوره در ابعاد مختلف می باشد.