درمان یبوست کودک، روش تهیه پوره آلو

به گزارش خبرگزاری ایچنا1؛ میوه آلو به خاطر داشتن فیبر بالا یک درمان عالی و طبیعی برای درمان یبوست است. اگر کودک چند ماهه شما دچار یبوست است می توانید با یادگیری طرز تهیه پوره آلو، یک غذای کمکی عالی برای درمان یبوست کودک خود، درست کنید.
مصرف آلو یک روش طبیعی برای درمان یبوست است و این بخاطر فیبر بالایی است که دارد. در این جا، به صورت مرحله به مرحله روش تهیه پوره آلو برای نوزاد را شرح می دهیم.

تهیه پوره آلو برای نوزادان با آلو تازه
مرحله 1: انتخاب و خرید آلو
آلو تازه یا خشک یک راه عالی برای یبوست است. آلو رسیده دارای بویی شیرین است. رنگ آن می تواند متنوع باشد و شاخص خوبی برای میزان رسیده بودن نیست. به دنبال میوه هایی باشید که بدون هر گونه لکه، له شدگی یا شکاف باشد. آلوی خشک یک جایگزین فوق العاده برای فصل هایی است که آلو تازه وجود ندارد.
مرحله 2: آلو را بشویید
آلو را با مخلوطی از سه قسمت آب و یک قسمت سرکه سفید بشویید تا باکتری ها از بین بروند. سپس آن را با آب جاری شستشو دهید و خشک کنید.
مرحله 3: آلو را پوست بگیرید
در یک قابلمه متوسط آب را به جوش بیاورید و سپس آلو را به مدت 45 ثانیه درون آن بیندازید. بعد از گذشت این زمان، آلو را از آن خارج کرده و بلافاصله در ظرفی که با یخ پر شده است وارد کنید. بعد از اینکه آلو به طور کامل غوطه ور شد، پوست آن را به انگشتان خود یا یک چاقوی تیز جدا کنید.
مرحله 4: آلو را تکه تکه کنید
آلو را به صورت طولی برش بزنید و هسته آن را خارج کنید. می توانید خارج کردن هسته را با استفاده از یک قاشق یا چاقو انجام دهید. هر یک از نیمه های آلو را به اندازه های یکسان و کوچکتر برش بزنید.
مرحله 5: آلو را به صورت پوره یا نرم شده در بیاورید
آلوهای تکه تکه شده را درون یک غذاساز یا مخلوط کن بیندازید تا آن را به صورت یکنواختی پوره کند. برای رسیدن به قوام دلخواه، در صورت نیاز به آن آب اضافه کنید. برای داشتن پوره غلیظ تر که برای نوزادان 10 ماهه یا بزرگتر مناسب است، به جای پوره کردن میوه ها را با گوشت کوب، نرم کنید.
مرحله 6: پوره آلو را سرو کنید
پوره آلو طعم شیرین و ملایمی دارد. برای اینکه کودک خود را با طعم ها و بافت های جدید غذاها آشنا کنید، می تواند پوره را با دیگر میوه ها، گوشت یا مرغ یا ماست پرچرب مخلوط کنید. پوره آلو را با این خوراکی ها امتحان کنید:
سیب
گلابی
موز
هلو
ماست پرچرب
جو دوسر
مرغ
بوقلمون
مرحله 7: مقدار باقیمانده از پوره آلو را فریز کنید
پوره را پس از خنک شدن، درون ظروف بدون BPA می توان تا 3 روز در یخچال نگه داشت. در صورتی که مقادیر بیشتری از پوره تهیه کرده اید، می توان آن را به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کرد. یک شب قبل از مصرف آن را درون یخچال بگذارید تا یخ زدایی شود.

در صورت استفاده از آلو خشک
آلوهای را به مدت 15 دقیقه در آب بپزید. برای تهیه پوره، به میزان لازم به آن آب اضافه کنید تا اینکه نرم شود. سپس آن را با غذاهای گفته شده در مرحله 6 ترکیب کنید. طبق راهنمای مرحله 7 آن را در یخچال یا فریزر نگه دارید.
توجه: همیشه پیش از تهیه یک غذای تازه برای کودک با پزشک اطفال مشورت کنید، به ویژه اگر کودک شما دچار حساسیت است. علاوه بر این، برخی متخصصان کودکان توصیه می کنند پوره سبزیجاتی مانند: هویج، چغندر یا اسفناج را درست نکنید زیرا این سبزیجات تازه دارای نیترات های زیادی هستند./

 

منبع: نی نی بان

همچنین ببینید

رفتار تکانشی تهدیدی برای امنیت شخصی

به گزارش خبرگزاری ایچنا به نقل از بیتوته ؛معنی تکانش (Impulse) این است که در …