به گزارش خبرگزاری ایچنا، ولی اسماعیلی عصر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گرمی که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس در گرمی برگزار شد، اظهار کرد: در روزهای گذشته جلسه ستاد کرونا برگزار شد که وزیر آموزش و پرورش مخالف تعطیلی واحدهای آموزشی در صورت گسترش امیکرون بود در حالی که ما به صراحت اعلام کردیم واحدهای آموزشی ما فاقد امکانات مناسب تهویه هوا و سایر فضاهای مناسب در مقابله با این ویروس خطرناک هستند.
وی تصریح کرد: با این شرایط نمیتوان به حضور دانشآموزان در مدارس رضایت داد که باید تدبیری بیندیشیم تا آخرین حلقه تعطیلی در مقابله با ویروس امیکرون مدارس باشند که چنین تجربهای را در کشورهای غربی نیز شاهد هستیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی و عضو ستاد مقابله با بیماری کرونا گفت: در خود شهرستان گرمی ۴۰ باب واحد آموزشی فاقد سرویس بهداشتی مناسب هستند در حالی که باید ابتداییترین نیاز دانشآموزان و معلمان در قالب سرویس بهداشتی فراهم و مهیا شود.
اسماعیلی ضرورت ارتقا کمی و کیفی خدمات ارائه شده در مدارس را برای تحصیل شایسته دانشآموزان و حضور عزتمند معلمان یادآور شد و افزود: مجلس نگاه ویژهای به آموزش و پرورش و فعالیتهای آموزشی و فرهنگی دارد و قطعاً حمایتها از لایحه رتبهبندی معلمان نیز در همین راستا بوده است.
وی به محرومیت شهرستان گرمی با قدمت ۷ هزار ساله اشاره کرد و ادامه داد: هر چند شهرستان مرزی گرمی پیشانی نظام و آبروی کشور است اما با محرومیتی مزمن رنج میبرد که به راحتی میتوان شهرستان گرمی را در ردیف ۳۱ شهر محروم کشور قلمداد کرد.
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: باید در توسعه فضاهای آموزشی نگاهی خاص و ویژه به این شهرستان معطوف شود تا ما بیش از این شرمنده دانشآموزان، معلمان و اولیای آنها در باب تأمین فضاهای آموزشی مطلوب نباشیم.
وی اضافه کرد: حتی در داخل شهر برخی از مدارس ما از ابتداییترین امکانات و سرویسهای بهداشتی بیبهره هستند و به هیچ وجه تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی پاسخگوی نیاز دانشآموزان به ویژه هنرجویان هنرستانها نیست.
اسماعیلی از معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش خواست تا از محل اعتبارات محرومیتزدایی بیشترین منابع را صرف توسعه فضاهای آموزشی در نقطه صفر مرزی گرمی کنند تا بخش عظیمی از محرومیتها رفع شود.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی همچنین در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان انگوت که با حضور معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، به مهاجرت معکوس در برخی از شهرهای گرمی و انگوت اشاره کرد و ادامه داد: ما قدردان تلاش مسئولان و نمایندگان سابق گرمی در احداث مجتمع آموزشی، رفاهی در گرمی هستیم که بهترین شرایط را برای حضور فرهنگیان و خانوادههای آنها فراهم کرده است.
وی این اقدامات را باقیات و صالحات توصیف کرد و گفت: در انگوت برخی از واحدهای آموزشی فاقد سرویس بهداشتی بوده و دانشآموزان در رفت و آمد خود دچار مشکلات جدی هستند.
اسماعیلی ضرورت احداث ۲ باب مدرسه ۱۲ کلاسه را در انگوت یادآور شد و اظهار کرد: در این شهرستان نیز ما ۵۰ دستگاه تبلت را در بین دانشآموزان اهدا خواهیم کرد که قرار شد به همان میزان نیز سازمان نوسازی و تجهیز مدارس تبلت دانشآموزی تهیه و در اختیار آنها قرار دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: برای شهرستان گرمی نیز قرار شد ۵۰ دستگاه تبلت از طرف ما و ۱۰۰ دستگاه تبلت نیز از طرف سازمان نوسازی و تجهیز مدارس تهیه و در اختیار آنها قرار گیرد.
رئیس کمیسیون اجتماعی و عضو ستاد مقابله با بیماری کرونا همچنین به مطالبه اصلی مردم بخش زهرا در راهاندازی مجتمع آموزشی شبانهروزی با هدف جلوگیری از ترک تحصیل دانشآموزان اشاره کرد و افزود: قرار شد علاوه بر تأمین نیاز هنرستانها به تجهیزات جدید احداث این مجتمع شبانهروزی با اولویت در برنامههای سازمان نوسازی و تجهیز مدارس قرار گیرد.