به گزارش خبرگزاری ایچنا؛ “فاطمه السادات حسینی” امروز یکشنبه ۱۸ خردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از وظایف هفتگانه دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، علاوه بر برنامه ها و سیاست گذاری در راستای ارتقاء حوزه زنان و خانواده، بحث حقوق کودک است.
وی افزود: ابلاغیه وزارت دادگستری در زمینه حقوق کودک، ما را موظف کرده پیگیری و هماهنگی لازم در راستای ساماندهی حقوق کودک در استان را با همکاری سازمان های متولی مسائل کودکان دنبال کنیم.
حسینی تصریح کرد: در سال گذشته کارگروه های استانی و شهرستانی با عنوان حقوقی، آموزشی، خدماتی و حمایتی، رصد و پایش و … تشکیل شد که دادگستری رسالت حقوقی دارد و پایش و ارزیابی این حوزه به عهده دادگستری قرار گرفته و شرح وظایف هر کارگروهی مشخص است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بیان کرد: یکی از اقدامات بسیار خوبی که در سال ۹۸ توسط تیم علمی و اجرائی صورت گرفت، برگزاری نشست هایی برای محتوای آموزشی مهدهای کودک و پیش دبستانی بود و قرار شد یکسان سازی در محتوای آموزشی با تاکید و توجه به شرایط منطقه ای کودکان صورت بگیرد.
وی با اشاره به بررسی وضعیت کودکان بازمانده از تحصیل و ارائه به خدمات آموزشی به آنها، عنوان کرد: با همکاری اداره اتباع تعداد زیادی کودکان بدون هویت و فاقد شناسنامه شناسایی و برای آنها شناسنامه صادر شد.
حسینی با اشاره به آموزش کودکان تحت پوشش بهزیستی تصریح کرد: یکی از کارهای خوبی که در سال گذشته با همکاری آموزش و پرورش صورت گرفت، آموزش دختران پایه دهم در زمینه مهارت های زندگی و مباحث روانشناسی از جمله کنترل خشم، توانائی حل مسئله، چگونگی تصمیم گیری در مسائل مهم زندگی و … بود.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که در سال گذشته پیش آمد(شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و همچنین شیوع کروناویروس)، نتوانستیم همه برنامه ها را اجرایی کنیم و باید در سال جاری تکمیل شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: مرکز “مهر عدالت” به منظور ملاقات فرزندان طلاق در کرمان ایجاد شد که این کار برای نخستین بار در کرمان و برای کاهش آسیب فرزندان طلاق صورت گرفت.
وی افزود: در سال ۹۸ سه نفر از مددجویان کانون اصلاح و تربیت با پیگیری های صورت گرفته، آزاد شدند و بسیاری از مسائل کانون با حضور مسئولان مربوطه و تعامل رفع شد.
حسینی اظهار کرد: در زمینه ارتقاء سطح سلامت روان خانواده و کودکان، آموزش کودکان در معرض خطر، حمایت روانی اجتماعی از کودکان آسیب دیده در حوادث، راه اندازی مهدهای کودک در مناطق محروم و سکونتگاه های غیررسمی با همکاری بهزیستی و راه اندازی مراکز توانبخشی کودکان معلول در مناطق محروم نیز در سال قبل در سح استان کرمان انجام شده است.
وی بیان کرد: در سال گذشته هفدهمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک با دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در استان کرمان برگزار کردیم و در این کنفرانس مسائل مختلف حوزه حقوق کودک بررسی شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: در این کنفرانس نظرات تخصصی درباره اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی ارائه و جلسات متعددی درباره تداخل فعالیت مهدهای کودک و خانه های بازی برگزار شد.
وی افزود: همچنین پیشنهادات کاربردی برای اصلاح لایحه حقوق کودک نیز در سال گشته در استان کرمان ارائه شد./
منیع: ایسنا