به گزارش خبرگزاری ایچنا؛ خلیل رنجبر اظهار کرد: از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون خدمات مشاورهای که نوعی آموزش و بخشی از خدمات راهنمایی و توانبخشی محسوب میشود در راستای کمک به توسعه مهارتهای زندگی و توانمندسازی دانش آموزان در ۶۰ مدرسه مستقل و ضمیمه با نیاز ویژه استان ارائه شده است.
وی با اشاره اینکه جلسات مشاورهای به صورت فردی و گروهی به دانش آموزان و اولیای آنان در مدارس ارائه میشود، افزود: خدمات مشاورهای در راستای پیشگیری از مشکلات رفتاری و اجتماعی، ارتقای بهداشت روان، آموزش والدین به منظور ارتقای سطح آگاهی خانوادهها درباره تواناییها و محدودیتهای فرزندان، اطلاع رسانی تحصیلی و شغلی به دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان، با اشاره به اینکه به یک هزار و ۲۵۰ دانش آموز با نیاز ویژه خدمات مشاوره ای ارائه شده است، بیان کرد: مشاور دانش آموز را در خودشناسی، مسئولیتپذیری، شناخت محیط، توانایی تصمیم گیری، حل مسائل، برقراری رابطه با اطرافیان، شناخت نیازهای فردی و اجتماعی و آشنایی با ارزش های مطلوب یاری میدهد.
رنجبر ارتقای مهارتهای راهنمایی و مشاورهای را بهعنوان یکی از محورهای فعالیتهای آموزش و پرورش استان دانست و عنوان کرد: در مدارس دوره پیش دبستانی، متوسطه پیش حرفه ای دوره اول و حرفه ای دوره دوم حمایتها، برنامهها و محتواهای لازم به دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه میشود.
وی ذکر کرد: از طریق خدمات راهنمایی و مشاوره میتوان تواناییها و محدودیتهای دانش آموزان را شناخت و با استفاده از امکانات وجود وظیفه مهم آموزش و پرورش در آماده کردن دانش آموزان که نیروی انسانی آینده تلقی می شوند را انجام داد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خاطرنشان کرد: برگزاری نظام مند آموزش خانواده و ارائه خدمات مشاورهای، زمینه آسایش فکری وروانی خانوادهها را فراهم کرده ونحوه رفتارمناسب با دانش آموز با نیاز ویژه را به آنان می آموزد.